Producten
d0bfe9b2c5834ff6abc2abd29efad890.jpg
Zoeken
Zoekterm(en)

Minimumprijs
€ 
Maximumprijs
€ 
Alleen met korting
Alleen op voorraad
Zoeken

Kies uw kleur
Uit de onderstaande kleuren kunt u bij de meeste meubelen uw eigen kleur kiezen. Dit kunt u doen door bij het meubel het optie vakje voor de houtkleur te openen en de gewenste kleur aan te klikken. Bij elke kleur staat een CBM nummer, deze kunt u terug vinden in het keuze menu.

CBM kleurendisplay
Om de verkoop van eiken meubelen te ondersteunen is een kleurendisplay ontwikkeld. In dit kleurendisplay zijn 22 standaardkleuren van eiken meubelen opgenomen. De afgewogen kleurkeuze is gemaakt door een groot aantal meubelfabrikanten.

Kleuren altijd actueel

Uiteraard worden er nieuwe stalen uitgebracht volgens de laatste trends. Daarom is het kleurendisplay gekoppeld aan het abonnement Nieuwe Kleurvoorziening. Zodra een nieuwe kleur is uitgebracht ontvangen de abonnees de nieuwe staal. Hierdoor blijft het kleurendisplay altijd actueel. Onze web-winkel is uiteraard abonnee en als er nieuwe kleuren worden uitgebracht zullen wij deze op de website plaatsen.

 


 De volgende kleuren zijn momenteel in het display opgenomen:
Bezig met laden...

Geringe kleurafwijkingen voorbehouden
 
Diverse kleuren (vooral met zogenaamde gebruikssporen,) hebben een handmatige bewerking ondergaan, waardoor bij een gering kleurafwijking juist de ambachtelijke afwerking zichtbaar wordt. Kleine kleurverschillen zijn kenmerken van een natuurproduct.